Continuturile amenintatoare, ofensive sau indecente sunt interzise, fie daca sunt in format public, mesaje private, comentarii la orice postare de pe acest blog, propaganda rasista, sau alte activitati care nu sunt etice sunt de asemenea interzise. Pentru ca ceea ce vei scrie pe acest blog sa si ramana postat, trebuie sa fii politicos in tot ceea ce vei face aici.
MULTUMESC PENTRU INTELEGERE !
Protected by Copyscape Original Content Check

28 august 2009

Backgrounds si templates pentru Blogger/Blogspot

Desi poate internetul este plin de astfel de listute, ma inscriu si eu in "grupul sfatuitorilor" si va voi scrie mai jos o listuta a site-urilor ce le consider eu mai importante de unde puteti descarca sau copia coduri html pentru a va infrumuseta putin blogul vostru


Singurul site ce vi-l recomand eu pentru copierea de background-uri pentru Blogger este http://www.thecutestblogontheblock.com/home.html si mai concret http://www.thecutestblogontheblock.com/free/free-backgrounds.html. Aici ve=ti gasi atat o gama destul de larga de background-uri cat si fiecare pas ce trebuie sa il faceti pentru instalarea background-ului ales in blogul vostru.




Coming Soon!





Site-urile de unde va puteti alege un template sunt destul de vaste, eu sincer nu am incercat nici unul, dar poate voi ve-ti gasi ceva interesant si de aceea va sfatuiesc sa incercati pe http://www.pyzam.com/bloggertemplates, http://mashable.com/2008/05/17/70-plus-new-and-beautiful-blogger-templates, http://www.radupg.com/2007/11/temetemplatelayouts-pentru-blogger-blogs. Sute de templates ce abea asteapta sa fie instalate pe blogul vostru

  • Altruism – A clean minimalistic template with a white background and bright green sidebar.

    Aspire – A rustic look and calendar in the sidebar make this blog template perfect for history bloggers and traditional food bloggers.

    Bella – Pink and very feminine. A nice template floral designs on the header and calendar icons on the posts.

    BlueMarine – A clean design with nice RSS buttons, and lots of header space.


Bafta multa in continuare si bineinteles va astept parerile sau sfaturile despre blog-urile mele http://captivii.blogspot.com si http://sperantelemirei.blogspot.com.