Continuturile amenintatoare, ofensive sau indecente sunt interzise, fie daca sunt in format public, mesaje private, comentarii la orice postare de pe acest blog, propaganda rasista, sau alte activitati care nu sunt etice sunt de asemenea interzise. Pentru ca ceea ce vei scrie pe acest blog sa si ramana postat, trebuie sa fii politicos in tot ceea ce vei face aici.
MULTUMESC PENTRU INTELEGERE !
Protected by Copyscape Original Content Check

20 iulie 2009

25 DE ROCHII DE VARA

Care este piesa de rezistenta a fiecarei veri? O rochie vaporoasa, in culori deschise care sa reflecte lumina soarelui si sa te protejeze de arsita! Noi iti prezentam astazi 25 de modele de rochii de vara diversificate, de la croieli si culori elegante si rafinate pana la rochii scurte si sexy – tu trebuie doar sa o alegi pe cea care ti se potriveste.
25 de rochii de vara - Slide 1 din 25
contituare pe http://www.kudika.ro/articol/moda/504/slideshow/1/Rochie-de-vara-de-la-Mango-165-90-lei.html

A fi sau a nu fi… eco!

O auzim la radio sau la televizor,o vedem in ziare, reviste, afise, ne confruntam cu ea zi de zi, afectandu-ne viata mai mult sau mai putin dar refuzam sa-i gasim o solutie; problema mediului incojurator si a resurselor limitate este o problema de actualitate, dureroasa si ireversibila daca ne vom continua acest somn inconstient pentru multa vreme. Semnalul de alarma a fost tras de Al Gore, cel care a realizat documentarul ,,Un adevar incomod''; s-a dus o compania de popularizare de catre vedetele de la Hollywood si din alte parti ale lumii prin adoptarea unui stil de viata ecologist si prin promovarea media. Ei si-au jucat rolurile pe scena lumii, anuntand ca bomba cu ceas s-a declansat! E randul tau sa contribui la dezamorsarea ei!

Iata zece obiceiuri care le poti schimba in viata ta pentru a evita plouarea Terrei si daca vrei sa se mai poata numi ,,acasa'' si in vremea nepotilor tai:

1. Nu mai arunca gunoaiele pe strada sau mai rau in spatiile verzi!Daca iti plac iesirile in natura cu familia sau prietenii la picnic, ai in vedere strangerea resturilor menajere.

2. Inlocuieste deodorantul spray cu cel roll-on! Deodorantul spray contribue la emisiile de CO2 din atmosfera care au ca rezultat incalzirea globala! Oricum cel roll te protejeaza mai bine de mirosul neplacut al transpiratie.

3. Un sfat pe care il auzi inca de la gradinita : recicleaza hartia! Cauta un centru de colectare a hartiei si dute de cate ori se aduna destula hartie!Foloseste foile de hartie pe ambele fete!Tine minte o tona de hartie refolosita salveaza un copac de la taiere!

4. Daca ai in planuri sa iti achizitionezi o masina, cumparati una hibrid; in afara de faptul ca nu contribuie la emisiile de CO2 din atmosfera, consuma putin ceea ce este in avantajul buzunarului tau!

5. Foloseste bateriile reincarcabile! Bateriile sunt foarte nocive pentru mediu si cu efect direct asupra sanatatii tale!

6. Inlocuieste becurile clasice cu cele fluorescente; consuma de 5 ori mai putin.

7. Cat timp te speli pe dinti sau te barbieresti nu lasa canalul deschis.Intr-un interval de 5 minute se pierd cc.20l ; imagineaza-ti cat inseamna asta la nivel mondial.

urmarea o gasiti pe http://www.kudika.ro/articol/eco/4589/A-fi-sau-a-nu-fi-eco.html

Captiv by Licsandru Madalina


Cârduri imense de păsări fug de asfinţit.
Grupuri imense de oameni fug...
Sunt mult prea obosită să fug la nesfârşit
Fără să ştiu de ce, de cine... vreau să plâng!

Bătăile de aripi le poartă tot mai sus.
Cu fiecare pas, eu cad în alt abis...
Acum, nu simt nimic din ce-aş avea în plus:
Privesc imensul loc... şi cred că e un vis!

Păreau imense acum un minut.
Acum sunt, parcă, puncte goale...
Ele se schimbă cum eu nu am putut:
Când ele sunt în vârf – eu tot la poale!

De ce nu pot şi eu să zbor?
Oare încotro merg acum?
Nu pot, nu vreau acum să mor!
N-am ars. Atunci, de ce sunt scrum?