Continuturile amenintatoare, ofensive sau indecente sunt interzise, fie daca sunt in format public, mesaje private, comentarii la orice postare de pe acest blog, propaganda rasista, sau alte activitati care nu sunt etice sunt de asemenea interzise. Pentru ca ceea ce vei scrie pe acest blog sa si ramana postat, trebuie sa fii politicos in tot ceea ce vei face aici.
MULTUMESC PENTRU INTELEGERE !
Protected by Copyscape Original Content Check

15 septembrie 2009

Rasul - plansul.... (?!)



La facerea lumii, Dumnezeu, pentru a-i ajuta pe oameni sa prospere, a hotarat sa dea printr-o "Lege Divina" fiecarei natii cate doua virtuti. Astfel, El i-a facut pe elvetieni ordonati si respectuosi fata de legi; pe nemti disciplinati si rationali; pe englezi perseverenti si studiosi; samd. Cand a ajuns la români, I-a spus îngerului consilier care-si nota:
- Românii vor fi inteligenti, cinstiti si buni politicieni...
Dupa ce a publicat-o în "Monitorul Celest", îngerul a remarcat:
-Doamne, ai dat tuturor popoarelor cate doua virtuti, iar românilor trei. Oare în acest fel, nu cumva ei îi vor depasi si exploata pe toti ceilalti?
- Aoleu, asa e ! Ai dreptate ! Atunci sa revenim cu o "Ordonanta":

"Pentru ca virtutile Dumnezeiesti, odata acordate, nu se mai pot lua înapoi, precizez ca nimeni nu va putea avea si folosi mai mult de doua virtuti, în acelasi timp"

Si astfel, se explica de ce românii...

- care sunt inteligenti si cinstiti, în nici un caz nu fac politica;
- cei care sunt cinstiti si fac politica, in mod sigur nu sunt inteligenti;
- care fac politica si sint inteligenti, categoric nu sunt cinstiti...