Continuturile amenintatoare, ofensive sau indecente sunt interzise, fie daca sunt in format public, mesaje private, comentarii la orice postare de pe acest blog, propaganda rasista, sau alte activitati care nu sunt etice sunt de asemenea interzise. Pentru ca ceea ce vei scrie pe acest blog sa si ramana postat, trebuie sa fii politicos in tot ceea ce vei face aici.
MULTUMESC PENTRU INTELEGERE !
Protected by Copyscape Original Content Check

9 noiembrie 2009

ZAMBITI, VA ROG !! :D si nu va opriti la poza !! :p

O cersetoate m-a acostat pe strada si mi-a cerut cativa bani.









Am scos portofelul, am luat 10 lei si am intrebat-o : "Daca-ti dau banii astia iti cumperi vin in loc de mancare?"


"Nu, a trebuit sa ma las de baut cu multi ani in urma", a raspuns femeia.

"Ii vei folosi sa te duci la cumparaturi in loc sa-ti cumperi cina?", am intrebat-o.


"Nu, nu pierd timpul la cumparaturi", a spus femeia fara casa. "Trebuie sa-mi petrec tot timpul incercand sa ma mentin in viata."


"Vei cheltui acesti bani la un salon de frumusete in loc sa iei mancare?", am intrebat-o.


"Esti NEBUNA!", a replicat femeia. "Nu mi-am mai coafat parul de 20 de ani!"


"Ei bine, nu iti voi da banii, in schimb te voi lua acasa sa iei cina cu mine si cu sotul meu in seara aceasta.", i-am spus.
Cersetoarea era socata. "Sotul tau nu va fi furios daca faci acest lucru? Stiu ca sunt murdara si probabil miros dezgustator".
I-am spus, "E in regula. Este foarte important ca el sa vada cum arata o femeie dupa ce a renuntat la cumparaturi, programari la coafor, si vin."



...asta ca sa radem putin asa, de inceput de saptamana si sa si invete iubitii, logodnicii sau sotii nostrii cate ceva :P;)
VA PUP PE TOTI ~ Mirabelluta


ps. ca sa ii lamurim ca nu e doar un caz izolat mai dau add la cateva imagini ( interzisa vizionarea imaginilor persoanelor usor "speriabile" :P:P )