Continuturile amenintatoare, ofensive sau indecente sunt interzise, fie daca sunt in format public, mesaje private, comentarii la orice postare de pe acest blog, propaganda rasista, sau alte activitati care nu sunt etice sunt de asemenea interzise. Pentru ca ceea ce vei scrie pe acest blog sa si ramana postat, trebuie sa fii politicos in tot ceea ce vei face aici.
MULTUMESC PENTRU INTELEGERE !

5 decembrie 2009

Urarea mea !!!Este momentul in care ceea ce ne dorim devine realitate prin intermediul visului sau prin intermediul celui drag! Tot ceea ce stiu este ca dorinta ti s-a indeplinit! Esti sanatos, fericit, inconjurat de cei dragi? Atunci Mos Nicolae a venit!
Lustruieste-ti ghetele si dupa... mergi la culcare! Mos Nicolae va veni si iti va pune in ghetute doar zambete si voie buna... sa le imparti apoi in stanga si in dreapta:) Si eu o sa vreau un zambet! 
Sa-mi pastrezi unul!


Fie ca Mos-Nicolae sa va aduca tot ce va doriti, multe bunatati, dar, mai presus de toate, multa santate, iubire si intelepciune! si...daca il vedeti aduceti-i aminte sa treaca si pe la mine!


Va pupa Mira !!!