Continuturile amenintatoare, ofensive sau indecente sunt interzise, fie daca sunt in format public, mesaje private, comentarii la orice postare de pe acest blog, propaganda rasista, sau alte activitati care nu sunt etice sunt de asemenea interzise. Pentru ca ceea ce vei scrie pe acest blog sa si ramana postat, trebuie sa fii politicos in tot ceea ce vei face aici.
MULTUMESC PENTRU INTELEGERE !

4 ianuarie 2010

Iubire

"Tu o sa ma faci sa ma simt ceva mai bine!?" Lua inghitituri adanci direct din sticla. Simtea cum o arde pe gat, dar nu ii pasa. Cel putin nu isi simtea pieptul cum se zbate de atata durere. Se duse in dormitor si se intinse in pat. Il lua si pe micul Jack.

Cateva minute mai tarziu veni si el. Intra si nu fu surprins sa o zareasca intinsa in pat cu sticla de whisky langa. Stia ca asa o sa o gaseasca pentru ca asa e ea. Whisky-ul era anestezia ei. Asa nu simtea durerea. Cel putin nu cea care trebuia. Isi aminti ca fusesera de mult impreuna la o petrecere la care ea nu vrusese sa mearga dar era aproape obligata de circumstante sa o faca. Avea in picioare niste pantofi care urau picioarele si care ii omorasera degetul mic de la piciorul drept. Bause 4 pahare de vodka sa nu mai simta durerea aia. Isi aminti cat rase de ea ca abia isi mai tinea echilibrul, dar era fericita ca degetul nu o mai durea. Glumea chiar ca nu o mai doare pentru ca nu mai face parte din corpul ei, ci din pantof.

Ea adormise deja. De fapt inca mai vorbea, dar cu siguranta vorbea in somn si intr-o alta limba. Se duse in bucatarie si puse lucrurile la locul lor. Apoi cand ea era deja la al doilea vis, o dezbraca si o imbraca in pijama. Stia cat uraste sa doarma imbracata in blugi. Ar fi vrut si sa o demachieze, dar habar n-avea cum se facea asta. Se dezbraca de haine si se baga in pat langa ea. O lua in brate si o saruta pe frunte.

"Te iubesc femeie nebuna ... "Si atunci deschise ea ochii.


Nu apuca sa spuna absolut nimc, ca el o lua in brate si o saruta. O saruta indelung asa cum isi dorea de atata timp. Facura dragoste asa cum isi imaginasera de atatea ori. Adormi in bratele lui ca un copil. El nu putea sa doarma. Nu vroia sa piarda nimic. O privea cum doarme, cum respira, ii adulmeca mirosul. Era femeia vietii lui. O stia atat de bine. Daca si-ar fi gasit cuvintele potrivite sa ii spuna. Din fericire a doua zi era sambata si niciunul dintre ei nu trebuia sa se trezeasca devreme. Se bucurara impreuna de o dimineata tarzie in pat. Nu isi vorbeau. Vorbisera prea mult timp. Se sarutau, se adulmecau. Facura dragoste ca doi nebuni. Erau pasionali si fericiti. Asa cum stiau ca aveau sa fie. Traiau un vis. Un vis implinit...


Un comentariu:

Anonim spunea...

wow..superb...f frumos ai scris..felicitari..mi-a placut